OVER FAMILY Barnies Barneveld

Ons verhaal

WELKOM BIJ BARNIES

Blijf gezellig bij ons eten of bestel gemakkelijk voor thuis.

Barnies is al meer dan 30 jaar een begrip in Barneveld en omstreken en staan bekend om de lekkerste kipgerechten. De Barnies Kipcorner gerechten worden nog iedere dag met veel trots gemaakt. Heerlijk en puur eten dat is waar Barnies voor staat. Bij de bereiding van onze Family gerechten werken we alleen met het beste kippenvlees, exclusieve specerijen en natuurlijk de allerlekkerste marinades.   

Onze verse kipgerechten worden gebakken in uitsluitend arachide olie. Hierdoor zijn de gerechten niet alleen vetarm, licht verteerbaar en krokant maar vooral gezond en lekker. Zoals het voor de echte liefhebber van kip bedoeld is. Het gezonde van kip, het lekkere van Family Barnies! 

Blijf een hapje eten in ons gezellige eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal. 

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om gezellig te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar ‘s avonds een hapje te eten bij Family Barnies ben je aan het juiste adres.  

Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials en milkshakes om van te genieten.  

 

Kom je snel een keertje bij ons proeven?  

“Bij Family Barnies staat de deur altijd voor je open, je kunt bij ons gemakkelijk voor de deur parkeren. Kom je snel een keertje proeven, wij maken graag iets lekkers voor je klaar?" 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Barnies Barneveld staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion