Werken bij Family Barnies Barneveld

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Kom jij het leukste team van Barneveld versterken? Bij Family Barnies laten we onze gasten genieten van lekker eten in een sfeervol en gezellig eethuis of kunnen zij gemakkelijk en snel hun favoriete Family Barnies maaltijd bestellen voor thuis. Om dit mogelijk te maken hebben we een gastvrij team met echte sfeermakers. Wij zijn altijd op zoek naar versterking. 

Geen dag is hetzelfde! Bij Family Barnies vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family Barnies gerechten, het andere moment tap je verdraaid lekkere ijsjes. Je serveert in ons eethuis de beste kipspecialiteiten en bereidt een heerlijke lunch. Door de combinatie blijven eten, ons zonnige terras en afhalen is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.   

Werken bij Family Barnies is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven, feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family Barnies uiteraard ook een lekkere fooi.   

Kom jij het team van Family Barnies versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.    

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Sfeermaker

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Barnies Barneveld versterken.

Family Baas

Wij zoeken een echt Family Baas, jij hebt alle touwtjes in handen en vindt het leuk om aan het hoofd te staan van onze Family. Kortom, ben jij onze nieuwe bedrijfsleider?