Vanuit Family hechten wij veel belang aan zaken als hygiëne en kwaliteit: wij willen onze gasten alleen het beste geven! Om ervoor te zorgen dat dit gewaarborgd blijft bij alle vestigingen, worden ieder jaar mystery visits uitgevoerd door een onafhankelijk bureau, Mariëlle van Bostelen training & advies. Ook in 2017 zijn alle Family vestigingen weer gecontroleerd op onder andere gastvrijheid, uitstraling van de winkel, marketing, hygiëne en kwaliteit. Uit deze mystery visits heeft het bureau een top tien samengesteld van vestigingen met de hoogste score. De beste Family was Family Uithoorn. Gefeliciteerd met jullie eerste plaats, Family Uithoorn!

Bijverkoopvraag

Tijdens de mystery visits is ook aandacht besteed aan het stellen van de bijverkoopvraag. Deze vraag houdt in dat de medewerker de gast vraagt of hij/zij ook nog iets drinken bij zijn/haar eten wenst. Coca Cola wil het stellen van deze bijverkoopvraag stimuleren en heeft daarom een prijs ter beschikking gesteld. Wij mochten de winnende Family namens Coca Cola tien pathé kaartjes geven, omdat zij deze bijverkoopvraag hadden gesteld. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een leuk teamuitje organiseren. Het is immers een teamprestatie!

TOP 10

Family Uithoorn
Family Maarheeze
Family Barnies Barneveld
Family Steenbergen
Family Fijnaart
Family Uitgeest
Family Nieuw Lekkerland
Family Beverwijk
Family Dordrecht
Family Treffers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *