Wist je dat je bij Family terecht kunt voor allerlei verschillende maaltijden? Natuurlijk staat Family met name bekend om de frites en de snacks. En de burgers, daar kunnen we natuurlijk ook niet omheen! Maar bij Family hebben we nu een grote variatie aan eetmomenten geïntroduceerd, zodat je, zoals de naam het zegt, op ieder moment van de dag wel bij Family terecht zou kunnen.

Start jouw dag met Lavazza koffie

Wie begint ‘s ochtends niet met een kopje dampende, heerlijk geurende koffie. Of ‘s avonds, na het eten. Van alleen de geur worden wij al blij. Omdat koffie bij velen zo’n belangrijk onderdeel van de dag vormt, hebben wij daar ook bij Family rekening mee gehouden. Wij hebben ervoor gekozen om onze smaakvolle Lavazza koffie aan jou te serveren. Naast het feit dat deze Italiaanse koffie, ontstaan in 1895, al jaren ook op de Europese markt een echt begrip is, zetten zij zich fanatiek in voor het milieu, het welzijn van de koffieboeren en andere maatschappelijk verantwoorde projecten. Ook daar worden wij blij van.

Soms smaakt een stuk goede appeltaart bij de koffie toch ook wel erg lekker. Daarom is deze oud-Hollandse taart natuurlijk onmisbaar in het Family assortiment. Bij Family serveren wij jou een heerlijke appeltaart, gemaakt met echte roomboterdeeg en frisse appels. Vertel eens: neem jij daar altijd zo’n lekkere toef slagroom bij, of geniet jij van de appeltaart zonder toeven en bellen?

Luxe broodjes

Bij Family hebben we ook een zeer uitgebreid broodassortiment, dat wij zelf geselecteerd hebben bij onze leverancier Chaupain. Van een heerlijk witte baguette tot ciabatta, van meergranen broodje tot een goede plak oerbrood: bij Family is de keuze reuze. Ook de belegmogelijkheden zijn eindeloos. Ben je van de koud belegde broodjes? Wat dacht je van een oer-Hollands broodje Old Amsterdam? Of een broodje brie? Geen kaasliefhebber? Denk dan eens aan een broodje eiersalade of verse rosbief.

Maar ook in warme broodjes hebben wij een ruime keuze. Eén van onze favorieten is toch wel de hete kip: licht pikante, malse kipfilet met paprika en ui, in één woord: heerlijk! Ook een broodje warm vlees is niet weg te denken uit ons assortiment: heerlijk gebakken fricandeau met ui, paprika en champignons. Voor de liefhebber kan hier nog een schepje satésaus overheen.

Frites specials: onze kleine maaltijden

Toen wij de frites specials bedachten, hebben wij er bewust bij stil gestaan dat het soms ook gewoon lekker is om iets tussendoor te eten. Zonder dat je de rest van de dag vol zit dus. Vandaar dat we onze frites specials als kleine maaltijden serveren: lekker voor de lunch of voor de lekkere trek later op de middag bijvoorbeeld. Voor de frites specials hebben we een aantal variaties bedacht. Nieuwsgierig? Hier lees je er meer over.

Wokgerechten en salades

Bij Family snappen we best dat je niet altijd aan de snacks en burgers wil. Daarom hebben we sinds dit jaar wokgerechten en salades geïntroduceerd. Op deze manier hopen wij jou ook buiten het weekend welkom te mogen heten in ons eethuis. Meer informatie over deze gezondere gerechten kun je lezen in één van onze eerdere blogs. Leuk om te weten: onze wokgerechten maken wij echt klaar met mini wokpannetjes: we wokken hierin de kip en de groenten gaar samen met de lekkere Go-Tan sauzen. Ook eens leuk om te doen op de grill, in plaats van burgers flippen! Momenteel is onze keuze aan wokgerechten en salades nog wat beperkt, maar we zijn er hard mee bezig om hier verandering in aan te brengen. We willen jullie uiteindelijk een ruime keuze aan wokgerechten en salades gaan kiezen, zodat je eens kunt afwisselen.

Snacks: niet weg te denken uit de cafetaria

Onmisbaar voor de cafetaria zijn natuurlijk de snacks. Van frikandel tot bamischijf, van kaassoufflé tot kroket, roept u maar en wij hebben het! Ook onze snacks halen wij bij onze echte A-merken, zodat wij jou ook daadwerkelijk de lekkerste snacks kunnen serveren. Want ondanks dat snacks absoluut niet weg te denken zijn uit de cafetaria, vinden wij het wel heel belangrijk om jou ook de lekkerste snacks te serveren. Zo serveren wij de enige echte kaassoufflé van KB, die bijna 50 jaar geleden de kaassoufflé uitvond. Onze frikandel is een echte Beckers frikandel en onze kroketten halen wij bij LaanVan Dobben of Kwekkeboom. Alleen het lekkerste komt onze vitrine binnen!

Menu’s

Soms heb je gewoon trek in een lekkere saté of schnitzel. Daarom staan er ook diverse menu’s bij ons op de kaart. Deze menu’s worden geserveerd met frites of brood, rauwkost en fritessaus. Ook voor een sparerib- of een loempiamenu ben je bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht je van, iets luxer, een biefstukje of mooie zalmfilet van de grill? Zelfs daarvoor kun je bij Family terecht. Hoe bedoel je divers en gevarieerd eten?

Burgers, onze favorieten

Onze premium burgers behoren echt tot onze favorieten. Om jou ook echt de lekkerste burgers te kunnen serveren, hebben wij onze runderburger en kipburger speciaal voor Family laten ontwikkelen. Geserveerd op een heerlijk, licht zoet brioche broodje en afgemaakt met verschillende Remia sauzen, hebben wij een ruime variatie aan burgers voor jou samengesteld. Of je nu houdt van kaas, extra vlees of groenten, zoet of pittig: wij hebben het! Kom dus snel eens één van onze heerlijke burgers proeven.

Milkshakes en ijsjes: om mee af te sluiten of gewoon tussendoor

Een softijsje, een milkshake een sundae: ook in ijs hebben wij een breed assortiment. Een ijsje, hoe lekker is dat op een warme zomerdag of gewoon na een lekker diner: een ijsje past er altijd nog wel bij. Om nog meer te kunnen variëren, hebben wij shake en sundae specials bedacht. Onze shake specials zijn milkshakes, maar dan met een extra siroop, wat extra toppings en een heerlijke toef slagroom: net een beetje extra dus. Onze sundae specials geven je de kans om zelf een heerlijke smaakcombinatie te creëren. Kies zelf een siroop en een topping (of misschien wel twee toppings!) en maak zo jouw eigen sundae-creatie. Gewoon verdraaid lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *