Wist je dat je bij Family ook lekker kunt eten zonder een dikke burger naar binnen te werken? Of saté met die lekkere, vette satésaus? Niet? Dan heb je onze wokgerechten en salades nog niet geprobeerd!*

Omdat we bij Family best begrijpen dat niet iedereen een liefhebber van een goede, dikke burger is (alhoewel… hoe kun je onze favoriete burgers nu niet lekker vinden?!), en omdat we bij Family best begrijpen dat je dat ook niet iedere dag wilt eten, hebben we nu ook wokgerechten en salades geïntroduceerd. Dit zijn dus eigenlijk de gezondere alternatieven van de Family. Zo hebben we echt voor ieder wat wils. Momenteel hebben we hierin nog een beperkte keuze, maar gedurende het jaar willen wij onze selectie aan wok en salades gaan uitbreiden. Heb je dus geen trek een burger of een snack? Of houd je er gewoon niet van? Probeer dan ons wokgerecht met kip eens. Dit gerecht maken wij vers voor je klaar met malse kipfilet, gemengde groenten en chilli-garlic saus. Je kunt ook nog kiezen voor een andere saus, namelijk teriyaki of milde kerriesaus. We hebben voor de sauzen bewust gekozen voor Go-Tan woksauzen, omdat deze vrij zijn van onnatuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen. Om het gerecht af te maken, serveren we onze lekkere, verse frites erbij, want deze mag natuurlijk niemand missen!

Ook met de salades zijn wij aan het uitbreiden. Momenteel serveren wij de salade hete kip: een frisse salade met onder andere verse paprika, komkommer en licht pikante kipfilet, natuurlijk afgemaakt met een lekkere salade dressing. Maar wij zijn ook met nieuwe salades bezig, dus stay tuned!

*Het assortiment is afwijkend per vestiging

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *